Росія атакувала дронами Одещину та Миколаївщину, понад десяток постраждалих

Уламки безпілотника впали на енергооб’єкт на Одещині

У ніч на понеділок, 25 березня, російські окупанти вчергове атакували південні регіони України ударними безпілотниками. Внаслідок обстрілу на Одещині та Миколаївщині є пошкодження на енергооб’єктах та житлових будівлях. Крім того, щонайменше 11 людей у Миколаївській області отримали поранення від уламків, повідомили у прес-службі Сил оборони півдня.

Росіяни випустили по областях вночі вісім дронів-камікадзе Shahed-131/136 з акваторії Чорного моря. По чотири безпілотники сили ППО на Одещині та Миколаївщині.

«Перед атакою дронами з літака тактичної авіації, з акваторії Чорного моря, намагаючись зашкодити роботі ППО, російські терористи випустили по Одещині протирадіолокаційну ракету Х-31П. Ракета втратила бойову спроможність в повітрі», – повідомили у прес-службі Сил оборони півдня.

Окупанти влучили по енергетичному об’єкту на Миколаївщині, внаслідок чого загорілась пожежа. Її ліквідували, постраждалих немає. Водночас дрони, які атакували житлову забудову Миколаєва, зруйнували двоповерховий житловий будинок у приватному секторі.

«Вибуховою хвилею побито кілька навколишніх будинків. За попередніми даними 11 людей отримали поранення, 2 госпіталізовано, іншим надано допомогу на місці», – повідомили у Силах оборони.

Крім того, уламки збитого дрона впали на енергетичний об’єкт на Одещині, внаслідок чого почалася пожежа. Через це сталося знеструмлення частини Одеси та прилеглих сіл і селищ. Наразі тривають ремонтні роботи, без постраждалих.

У прес-службі Повітряних сил уточнили, що росіяни випустили по Миколаївській та Одеській областях дев’ять безпілотників, вісім із яких вдалося збити.


ППО збила 8 з 9 дронів на Одещині та Миколаївщині
Результат роботи ППО на Одещині та Миколаївщині

Нагадаємо, 24 березня Львівську область атакували російські ракети та безпілотники. Йдеться про 19 крилатих ракет та сім БПЛА в зоні відповідальності ПвК «Захід», частину з яких вдалося збити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *