У Харківській області жінка півроку ховала тіло немовляти в сараї – поліція

У Харківській області жінка півроку ховала тіло немовляти в сараї - поліція
Поліція Харківської області повідомила про виявлення в селищі Коротич тіла немовляти, яке його матір півроку ховала в сараї.

Про тіло дитини 3 квітня о 17:11 повідомив 44-річний мешканець Коротича, який подзвонив на номер 102. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він заявив, що 2 квітня його співмешканка нібито поховала свою дитину на городі власного домоволодіння.

Поліцейські, які приїхали на місце події, з’ясували, що 34-річна жінка “народила за місцем мешкання мертву дівчинку та після пологів заховала її тіло в сараї на подвір’ї домоволодіння”. Своєму співмешканцю, який на той час був на заробітках у Києві, вона сказала, що залишила дитину в лікарні.

Жінка під час вагітності не перебувала на обліку у гінеколога і нікому не повідомила про пологи та смерть дитини. Вона виховує ще двох малолітніх дітей.

2 квітня після вживання алкоголю вона посварилась зі своїм співмешканцем. Під час сварки жінка сказала йому, що дитина померла, та віддала чоловіку пакунок з тілом. Того ж дня о 10:30 чоловік поховав тіло немовляти на городі.

Працівники поліції виявили тіло та відправили до моргу. Подію кваліфікували за ч. 1 ст. 117 Кримінального кодексу України — умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 5 років позбавлення волі.


289