Військовослужбовців запрошують до участі в «Іграх воїнів»

Військовослужбовців запрошують до участі в «Іграх воїнів»
Вперше військовослужбовці та ветерани Сил спеціальних операцій Збройних Сил України будуть представляти нашу країну під час міжнародних змагань Warrior Games цієї осені.

Про це йдеться на сторінці Командування Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, пише molbuk.ua

До завершення реєстрації на участь у змаганнях залишилося 3 дні. Тож військовослужбовців, які хочуть позмагатися, запрошують не зволікати з реєстрацією.

“Якщо ви ветеран чи діючий військовослужбовець, отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки в зоні бойових дій АТО/ООС або в ході миротворчих операцій за участю України з 1991 року, реєструйтеся на відбір у національну команду на міжнародних змаганнях Warrior Games”, – йдеться у дописі.

Warrior Games (Ігри воїнів) – це міжнародні змагання з адаптивних видів спорту для військовослужбовців та ветеранів, які зазнали поранень чи травм при виконанні завдань та службових обов’язків. Змагання були засновані і проводятьcя Міністерством оборони США. Цього року Україна вперше отримала запрошення долучитись до змагань і стала 8-ою країною, яка восени 2021 візьме участь в змаганнях. Ця подія демонструє єдність українських ветеранів із великою міжнародною ветеранської спільнотою, що має повагу у всьому світі.

Реєстрація на відбір до Warrior Games: Team Ukraine завершується вже 30 квітня.

Зареєструватися можна тут:


2