«Слуга народу» виключила зі своєї фракції нардепа Шевченка, який захоплюється Лукашенком

«Слуга народу» виключила зі своєї фракції нардепа Шевченка, який захоплюється Лукашенком
Фракція політичної партії “Слуга народу” вирішила виключити народного депутата Євгенія Шевченка зі свого складу й надіслала відповідний документ керівництву парламенту.

Про це у понеділок вранці повідомила пресслужба партії “Слуга народу”.

“Народний депутат України Євгеній Шевченко був виключений з фракції “Слуга Народу”. Відповідне рішення ухвалено більшістю голосів. Зібрані всі необхідні підписи. Незабаром документи будуть передані керівництву Верховної Ради для оголошення в залі”, – йдеться у повідомленні.

Водночас, як повідомляє Українська правда, голосування підписаними листами по ньому було розпочато ще 2-3 тижні тому. Станом на ранок неділі не вистачало підписів для ухвалення рішення (треба 70%), “але вчора він сам посприяв активізації людей”.

Тепер документи від фракції пішли до Дмитра Разумкова.

Сам Шевченко прокоментував у Facebook: “Нарешті мене виключили з фракції “Слуга народу.”! Ми підемо своїм шляхом. А ці соросята угроблять країну і президента остаточно”.

Євгеній Шевченко 20 квітня самовільно літав до Мінська на зустріч із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком і навіть заявив, що Лукашенка більше третини українців хотіли б бачити своїм президентом.

23 травня, коли у Білорусі хитрощами посадили літак Ryanair і затримали опозиціонера Романа Протасевича, Шевченко хвалив у соцмережі Лукашенка.


0