Малюк впав з 5 поверху, встав і побіг: у дитини немає серйозних травм

Малюк впав з 5 поверху, встав і побіг: у дитини немає серйозних травм

У Вінниці дивом уцілів трирічний малюк, який випав з вікна п’ятого поверху.

Про це пише ТСН.

Хлопчик летів щонайменше 12 метрів, при цьому кілька разів повисав на мотузках для білизни.

Потім впав на клумбу, звівся і, плачучи, побіг. Сусіди не розгубились, схопили хлопчика на руки і відразу викликали швидку.

“Видимих пошкоджень не було: голова, цілісність кісток черепу, опорно рухової системи. Коли одягнули шийний комірець, то побачили на потилиці гематомку”, – розповідає лікар станції швидкої допомоги Василь Бойко.

Подряпина на грудях, забій на потилиці, але жодного перелому. Лікарі кажуть, Матвійко народився у сорочці. І хоча тяжких травм немає, хлопчика поклали на обстеження до лікарні.

Того дня батьки були на роботі, Матвійка залишили на старшого брата, а той пішов на вулицю гуляти з собакою.

“Його мама залишила з братиком вдома, на балконі були старі батареї після ремонту,це допомогло дотягнутись до вікна, він відкрив і випав з балкону”, – зазначають в поліції.

Матір Тетяну у дворі багатоповерхівки ніхто не засуджує, але сусіди досі під враженням. У поліції з мамою поговорили, квартиру обстежили. На всіх вікнах стоять замки, окрім одного – на балконі. Саме його і відчинив хлопчик.

За недогляд батькам випишуть штраф. Лікарі і поліція просять усіх батьків бути уважними, особливо влітку, коли на вікнах ставлять москітні сітки.


0