«Обмовилась під час ефіру»: Олена Зеленська здивувала мережу вартістю скумбрії у 8 грн за кілограм – відео

Перша леді України Олена Зеленська збурила Мережу, розповівши у прямому ефірі програми Сніданок з 1+1, що купує скумбрію в середньому 8 грн за кг, відповідаючи на запитання ведучого Руслана Сенічкіна, чи можна українців навчити їсти здорову їжу.

“Я впевнена, що можна. Я думаю що це дійсно не дорожче, чим харчуватися не корисно. Навіть відмовившись від некорисних продуктів, ми уже заощаджуємо. Якщо ми відмовимося від занадто солоних снеків, від солодощів, від газованих солодких напоїв, ми уже заощаджуємо.

І до того ж ми з Марічкою (Падалко) зрозуміли, що є безліч сезонних овочів, які саме в сезон треба вживати, і вони в сезон дешевші. Тобто вживаючи те, що треба в цей сезон — ти заощаджуєш також.

“Найперше правило — найпростіше. Самі приготували — самі купили прості неперероблені продукти”, — розповіла Олена Зеленська, і зазначила, що “заморожена скумбрія, з якої можна приготувати безліч чудових страв, вона коштує десь 8 грн за кг”.

Пізніже у публікації в Instagram Олена Зеленська повідомила, що вона обмовилася у прямому ефірі.

“Під час ефіру, даруйте, обмовилася: морожена скумбрія коштує в середньому 8 гривень за 100 грамів. Дякую глядачам за те, що уважно дивитесь ефір, особливо о сьомій ранку”, — написала вона і додала, що “правильним залишається те, що скумбрія — дуже корисний продукт. Особливо запечена у фользі з травами”, — написала вона.

Також Олена Зеленська в розмовіла повідомила про харчові звички у родині Зеленських, відповівши на питання Сенічкіна, чи їдять у її родині саме такі страви, про які вона розповідала.

“Так, ми їмо”, — відповіла Зеленська.


247