Міністр оборони заспокоїв «слуг народу», що ситуація на кордоні з РФ під контролем

Міністр оборони Олексій Резніков під час засідання фракції “Слуга народу” назвав ситуацію з російськими військовими біля кордонів України контрольованою.

Про це повідомила речниця “Слуги народу” Юлія Палійчук у Telegram.

“Міністр оборони України Олексій Резніков на засіданні фракції “Слуга Народу” зазначив, що нинішня ситуація на нашому кордоні з Росією принципово не відрізняється від тої, що склалася навесні минулого року. Наразі напруження відбувається в інформаційному просторі”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ситуацію повністю контролюють Збройні сили України. Військові спільно з іншими силовими відомствами готові до виконання своїх задач.

“Ситуація повністю контрольована, а Збройні сили України та інші силові відомства повністю готові до виконання своїх задач. Водночас наша держава отримує серйозну підтримку з боку зарубіжних партнерів”, – додала Палійчук.

Зауважимо, дещо раніше Резніков закликав українців готуватися до оборони держави. Водночас він визнав, що його відомство зіткнулося з проблемами під час розгортання системи національного спротиву.


89