Чоловік прострелив ногу будівельнику за залиту квартиру

У Києві чоловік прострілив ногу будівельнику, який робив ремонт у квартирі поверхом вище. Потерпілого госпіталізували, а стрілка затримали на місці події.

Інцидент стався в багатоповерхівці на проспекті Бажана в Дарницькому районі столиці, повідомили в пресслужбі поліції Києва.

За попередньою інформацією, 27-річний місцевий житель прийшов до квартири поверхом вище, де проводилися ремонтні роботи, через нібито затоплення його житла, і влаштував розбірки з робітниками.

“Вони пропустили його в будинок, щоб він переконався, що все добре. Втім, через кілька хвилин сусід повернувся і захотів ще раз зайти. Один з працівників не впустив його, тому порушник вистрілив йому в ногу. Потерпілого госпіталізували, а чоловіка за хуліганські дії затримали на місці події”, – розповів заступник начальника Дарницького управління поліції Антон Жидовцев.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.


431