РНБО запровадила санкції проти телеканалу “Наш”

Рада національної безпеки і оборони на засіданні 11 лютого затвердила рішення про запровадження санкцій проти телеканалу “Наш” Євгена Мураєва.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов під час брифінгу.

Данілов зауважив, що на засіданні розглядалося питання про запровадження персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів.

“Введені обмежувальні санкції проти компанії “Наша Прага”, проти компанії “Наш 24”, “Наш 365″ і компанії, яка безпосередньо, наскільки ми проінформовані, є володарем усіх цих компаній, яка знаходиться на Кіпрі, в місті Лімасол… Компанія, яка знаходиться на Кіпрі, так само потрапила під наші обмежувальні санкції терміном на 5 років”, – заявив секретар РНБО.

Крім того, повідомив Данілов, “те, що стосується санкцій, – товариство з обмеженою відповідальністю “Витрина-ТВ”, яке зареєстроване в місті Москва”.

“Це компанія, яка постачає послуги для просування тих компаній, які знаходяться під санкціями на території нашої країни. Вона надає послуги по трансляції російських телеканалів, які заблоковані на території нашої країни. Санкції введені терміном на 5 років”, – сказав він.

Крім того, за його словами, РНБО вдруге запровадила санкції проти будівельної компанії “Лібертон Стар”.

“Це будівельна компанія, яка вже знаходиться під санкціями нашої країни. Вона була зареєстрована у місті Одеса. Вона змінила місце реєстрації на місто Київ, змінила назву. Ми вдруге проти цієї компанії ввели санкції”, – додав Данілов.


0