На війні у Чернігові, загинув військовослужбовець у день, коли у нього народилася дочка

Під час війни з російськими окупантами у Чернігівській області загинув український захисник, лейтенант Сергій Пантелюк. В українського воїна залишились батьки, дружина та донька, яка народилася у день його загибелі.

Трагічну звістку повідомив мер Бершаді Віталій Драган, а також розповіла матір загиблого “Суспільному”.

Зазначається, що 25 лютого військовий зустрічав колону танків поблизу Рівнопілля, де в бойову машину українських захисників прийшов удар окупантів. Тоді ж через атаку росіян українець отримав важке поранення ніг.

“Моєму Сергію осколки потрапили в ногу, це була артерія. Він так кричав від болю. Його забрали до лікарні у Чернігів, але за кілька годин від отриманих травм він помер”, – сказала жінка.

За словами жінки, того ж дня у захисника народилася дочка. Дівчинку назвали Міланою.

Матір загиблого розповіла, що її син планував поїхати на пологи, але змінив плани, коли пролунала сирена. Сергій подзвонив до матері і сказав це. Саме ця розмова була їхньою останньою.

“Батьки залишились без сина, дружина без чоловіка, а новонароджена донька так ніколи і не зустрінеться з батьком. Вічна пам’ять загиблому Герою, який віддав своє життя за Україну!”, – написав Драган.

Зазначається, що Сергій Пантелюк був родом із села Бирлівка Вінницької області. Закінчив Львівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут та національну академію Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.


0