«Пів-колони нах*й знесло, офіцери з*балися». Радник голови МВС Геращенко опублікував нові перехоплення розмов російських окупантів

Радник голови МВС України Антон Геращенко опублікував нові перехопленні розмови російських окупантів.

За його словами, вороги деморалізовані, почуваються покинутими і зрадженими, пише НВ.

“Завтра їдемо місто забирати. У бій, в атаку, х*й його знає. Стоїмо, як у ополченні, війська стоять там, сьогодні по нас знову авіація у*бала. Півколони н*хуй знесло. Їхали начебто в Росію, тепер стоїть завдання місто забирати — х*й ми його заберемо. Тільки під’їхали — х*й знає, що у них [у ЗСУ] за ракети, офіцери з*балися”, — каже в одній із перехоплених розмов російський окупант.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

Нагадаємо, 3 березня радник голови МВС Антон Геращенко вже опублікував частину перехоплених розмов російських військових, які вторглися до України. Зокрема, вони розповідають про вбитих та поранених у своїх лавах та про те, як мародерствують в українських магазинах.

Повномасштабна війна Росії проти України триває вже два тижні: середа, 9 березня – 14-й день вторгнення. За цей час російські війська втратили в Україні понад 12 тис. осіб, понад 300 танків та понад 1 тис. одиниць бойової бронетехніки.


491