Вторгнення росії в Україну: оперативна інформація від Генштабу станом на 06.00

[left][/left]Оперативна інформація від Генштабу станом на 06.00:

▪️ ЗСУ завдали нищівних ударів по тиловій інфраструктурі (польових базах і складах) з метою порушення системи логістичного забезпечення ворога на тимчасово зайнятих окупантами територіях України.

▪️ За попередню добу угрупованням Повітряних Сил ЗСУ було уражено 4 літаки, 3 вертольоти та безпілотних літальних апарати.

▪️ Знову фіксуються випадки використання ворогом цивільної інфраструктури, зокрема і релігійних об’єктів для обладнання вогневих позицій, розміщення озброєння та військової техніки.

▪️ За наявною інформацією, на території РФ в місті Бєлгород розміщено військовий табір Бєлгородської військової комендатури, де утримуються російські військовослужбовці, які після лікування виписані зі шпиталів та чекають відправки у підрозділи. Також у зазначеному таборі перебувають військові ЗС РФ, що відмовляються від участі у бойових діях, з ними проводяться заходи досудового дізнання.

▪️ За заявою одного з високопосадовців ССО Республіки Білорусь, спецпризначенці збройних сил РБ брати участі у війні з Україною не будуть.


1 430