Російський обстріл завдав шкоди помешканням одеситів — Геннадій Труханов

Внаслідок обстрілів у Одесі постраждали житлові будинки, розташовані поруч із місцем вибуху. Комунальники одразу взялися допомагати усунути пошкодження. Постраждалих людей немає.

Про це повідомив мер міста Геннадій Труханов у включенні до всеукраїнського телемарафону.

Він розповів, що встиг побувати на місці обстрілу та особисто бачив наслідки — проте з міркувань безпеки не може розголошувати подробиці. За його словами, від вибухів постраждали житлові будинки. Жертв та постраждалих серед мешканців немає.

“Люди не постраждали. Постраждали будинки, в них повилітало скло. Ми надаємо всю необхідну допомогу тим, чиє житло постраждало. Це квартири, приватні будинки — їм позносило та попробивало уламками дахи, розбита черепиця, крівля. Комунальники вже надають допомогу мешканцям”, — повідомив Геннадій Труханов.

Він додав, що ситуація цілком контрольована, але збитки від атаки росіян ще не починали підраховувати — роботи з усунення наслідків ще тривають, тож встановити остаточний розмір шкоди поки що неможливо.

Також мер запевнив, що нестача пального містянам не загрожує. Черг біля АЗС немає, але певні побоювання серед населення є.


667