«Досягли потужних результатів»: Зеленський розповів, як ЗСУ та розвідка нищать бази окупантів

Президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні в суботу, 6 серпня, розповів, що захисники України успішно знищують логістику та тилові бази російських окупантів.

“За цей тиждень ЗСУ та наша розвідка досягли потужних результатів у знищенні логістики російської армії, тилових баз окупантів. І кожен удар по складах боєприпасів ворога, по їхніх командних пунктах, по скупченнях російської техніки рятує життя всіх нас, життя українських військових і цивільних”, — сказав він.

Зеленський подякував захисникам України і наголосив, що вони нелюдськими зусиллями стримують ворога на найгарячіших ділянках фронту — на Донбасі, в Харківській області та на Миколаївському напрямку.

“Російська армія не змінить своєї тактики. Окупанти знають, що програють українцям у прямих боях, поступаються у майстерності, і тому ворог робить таку ставку на артилерію й тотальні обстріли. Вони намагаються зруйнувати все перед собою та зайти на руїни. І я вдячний кожному й кожній, хто і в таких умовах все ж стримує окупантів…”, — зазначив президент.

Він також подякував партнерам, які постачають Україні необхідну зброю. Зокрема, цього тижня було узгоджено черговий пакет допомоги США, до якого входять боєприпаси для РСЗВ HIMARS.

За словами речника Одеської ОВА Сергія Братчука, лише за 6 серпня захисники України знищили три російські склади боєкомплекту, п’ять баз і два командні пункти.


170