«Я його майже вбив, тепер хочу добити»: підліток стріляв у кота із пневматичної рушниці

12-річний підліток із Закарпаття стріляв у кота з пневматичної рушниці.

Моторошне відео оприлюднили на одному з тг-каналів.

“Це чортеня з Закарпаття, і це вже повний капець! Це мені скинули мої друзі – волонтери з Мукачева, і тепер цю справу ми беремо в свої руки, шукаємо адвокатів, і будемо доводити справу до кінця. В мене нема ні слів, ні емоцій. Прошу надати розголосу цій ситуації, і допомогти знайти інформацію щодо батьків цього нелюда!” – йдеться у повідомленні під відео.

На відео видно, як хлопець із пневматичної рушниці кілька разів стріляє у котика. Тварина жалібно нявчить і помітно страждає, проте підлітка це тільки розважає.

“Ось такою шпулькою я його майже вбив, тепер хочу добити, беру тренувальні”, – демонструє хлопець на відео і стріляє в кота. Відео не варто переглядати людям віком до 18 років та зі слабкою нервовою системою.

Пізніше ужгородський сайт 0312 повідомив, що поліцейські Закарпаття притягнули до відповідальності батьків хлопця.

“16 серпня під час моніторингу Інтернету в одній із соцмереж поліцейські виявили відео, на якому зафіксовано, як дитина з предмету, схожого на рушницю, стріляє в тварину.

Дану подію працівники поліції одразу зареєстрували та розпочали перевірку. Поліцейський офіцер громади Рахівщини швидко встановив особу хлопця, що був на відео, та відправився до нього додому.

У результаті було встановлено, що 12-річний школяр справді здійснював постріли з пневматичної рушниці у кота.

За таку поведінку малолітньої дитини поліцейські притягнули до відповідальності батьків. На останніх за неналежне виховання складено адміністративний протокол. З родиною і надалі працюватиме ювенальна поліція для того, щоби не допустити подібних випадків у майбутньому.

Окрім цього, в ході перевірки буде встановлюватися, яким чином в руки 12-річного хлопця потрапила пневматична рушниця. Цьому факту буде надана окрема правова оцінка”, – йдеться у повідомленні поліції.

Раніше повідомлялося, що на Буковині дитина забила чужого собаку.


302