Їзда із стилем і комфортом – велосипед-круїзер.

Їзда або задоволення?

Круїзери виділяються серед інших велосипедів. Володіти пляжним круїзером, – це як володіти вінтажним раритетным автомобілем. Вони не призначені ні для швидкісних спусків по горах, ні для швидкісної їзди в автопотоці по шосе ні для перемоги на перегонах. Круїзери – це комфорт, елегантність і життя в іншому ритмі.

Використання велосипеда-круїзера для переміщень у справах – насправді досить хороша ідея. Ці великі шини, закладена в конструкції стабільність і простота використання роблять їх ідеальним велосипедом для поїздок на роботу в офіс і назад, а також – купити продуктів. Одно з найбільших переваг тут в тому, що із-за особливостей і простоти круїзера ви доїдете на роботу, не спітнівши і не розтріпавшись.

Ваші колеги подумають, що ви або просто хворий, або вирішать, що ви настільки добре розібралися з балансом роботи і особистого життя, що устигаєте все. Можливо. Я не знаю, чи буде це або ні; Це просто думка.

Є багато різних типів і марок велосипедів-круїзерів на вибір. Але у них у усіх є декілька загальних рис, на які варто звернути увагу при виборі.

у всіх круїзерів є декілька загальних меж

Відмінності між чоловічими і жіночими круїзерами?

Так, і також немає.

Дизайнери круїзерів роблять велосипеди різних стилів, для чоловіків, і для розумнішої і красивішої частини людства. Вони також роблять велосипеди і для жінок. Просто жарт.

На практиці єдиною реальною відмінністю між стилями для різних підлог – це естетика. Жіночі велосипеди-круїзери мають тенденцію мати різну кривизну у верхній частині рами, а також зроблені з тонших трубок.

І це дійсно уся відмінність. Не важливо, ви хлопець або дівчина, якщо вам подобається зовнішній вигляд велосипеда, побудованого для протилежної статі, то просто вирушайте купувати його або замовте цей велосипед круїзер з доставкою на http://sportzone.com.ua/velosipedyi/velosiped/kruizer і ні про що не переживайте! Стилі круїзерів дуже близькі.

різниця

На скільки велосипеди-круїзери дорогі?

Ні. Хіба це не здорово? Менш, ніж за $300 ви можете узяти абсолютно неймовірно стильний і практичний велосипед, який буде відмінно вам служити впродовж багатьох років. Більшість виробників круїзерів, також, пропонують безкоштовну довічну (вічну) гарантію на раму.

різниця між чоловічими і жіночими круїзерами

А чом би і ні. Круїзер – це, по суті, просто сучасний підхід до класичного дизайну велосипедів. Мій батько, наприклад, все ще зберігає, і час від часу використовує старий велосипед свого батька, який був зроблений десь в 1930 році. Ця рама як і раніше так само хороша, як і того дня, коли вона була куплена.

жіночі круїзери

Висновки з приводу вибору круїзера

Незалежно від вашого бюджету, незалежно від ваших переваг, завжди знайдеться круїзер для вас.

Особисто я вважаю, що ви ні в якому разі не повинні витрачати на велосипед-круїзер більше 400 доларів. І за цю суму ви отримаєте модель найвищого класу, так що швидше не більше 300$. Велосипед круїзер – для тих, хто не поспішає. Для тих, хто, коли треба добратися з одного місця в інше, вважатиме за краще це зробити розслаблено і із стилем.

Круїзер по самій своїй природі має бути простим, дешевим і практичним і заявляти про того, ким ви є і чого бажаєте від життя. І дозвольте мені сказати вам, що ця заява залишиться актуальною завжди і скрізь.

Тому, незалежно від того, який круїзер ви купуєте, просто переконаєтеся, що це той, який відповідає вашому внутрішньому самоусвідомленню, і зачіпає нотки вашої душі.

_________________________

На правах реклами