У п’ятницю 13 на Лозівщині сталося одразу 2 ДТП +vd

Майже в один і той самий час близько 15 години 13 травня у Панютиному та у селі Іванівка, Лозівського району, сталося 2 ДТП. Обидві аварії – лобове зіткнення автівок.

За попередніми висновками правоохоронців, у Панютиному водій «Опеля» не пропустив «Деу», хоча мав це зробити. Усіх, окрім водія «Деу», забрали у лікарню. В «Опелі» були 2 пасажира, тяжких травм вони та водій не отримали.
Зараз проводять судово-медичну експертизу, за її результатами прийматимуть рішення по цій справі, сказав Дмитро Сивак, старший слідчий лозівського відділу поліції.
Інша ДТП сталася у селі Іванівка. Там теж зіткнулися два автомобілі – «Москвич» та ВАЗ 2115. Один з них, за словами очевидців, загорівся, але займання одразу загасили.
У одній із автівок була дитина, вона не отримала травм, але злякалялася. Яка саме машина зайнялася, та де знаходилася дитина правоохоронці поки не коментують в інтересах слідства.
Водій «Москвича» зараз знаходиться у лікарні. Наразі правоохоронці з’ясовують, як ВАЗ 2115 опинився на зустрічній полосі.

         {youtube}vXB_iPxXWs8{/youtube}