Члени спілки АТО Лозівщини хочуть увійти в атестаційну комісію поліцейських +vd

Члени спілки АТО Лозівщини хочуть увійти у комісію, яка атестуватиме поліцейських. 11 травня Дмитро Слабун та Костянтин Семитоцький були у Харкові на співбесіді.

 Члени Лозівської спілки АТО Костянтин Семитоцький та Дмитро Слабун заповнили заявки ще у лютому, їм одразу зателефонували, а згодом запросили на співбесіду у Харків.

Бажаючих потрапити у комісію, що атестує поліцейських, було багато. Усіх поділили на групи по 5 чоловік. Лозівчанам пішли назустріч, із ними провели співбесіду вже у перший день. Електронних заявок було півтисячі, з них відібрали 170, а приїхати у Харків 11 травня змогли 150 чоловік.
Проводили співбесіду представники поліції, Міністерства внутрішніх справ, радник Президента та представники міжнародної організації. Атестація почнеться у червні. Лозівчани розповіли, хотіли б потрапити у комісію, яка атестує поліцейських Лозової, але їх попередили, що через конфлікт інтересів це навряд вдасться. Члени спілки хочуть атестувати поліцейських, щоб на місцях залишилися лише професіонали.
Поки лозівчани чекають результату, радять містянам звертатися за будь-якою допомогою до них у спілку АТО. Навіть якщо активісти не пройдуть у атестаційну комісію, говорять, і надалі допомагатимуть містянам.
Члени спілки сподіваються, що хоча б 1 з них пройде у атестаційну комісію. Наразі вони чекають відповіді, її мають повідомити телефоном найближчим часом. Дмитро та Костянтин наголосили, готові до складнощів – на участь у атестаційній комісії потрібен час та гроші, зокрема, у Харкові або Києві їм доведеться жити за свій рахунок.
Коли активістам повідомлять результат, вони обіцяли сповістити про це і телекомпанію «Сігма».

         {youtube}l9-P3an54i4{/youtube}