В Єрусалимі внаслідок теракту ХАМАС загинуло троє людей

Одна людина загинула на місці

На в’їзді до ізраїльського Єрусалиму стався теракт, організований прибічниками палестинського ХАМАС. Двоє палестинців відкрили вогонь по автобусній зупинці, внаслідок чого загинуло щонайменше троє людей, повідомило Reuters у четвер, 30 листопада.

Теракт стався вранці, коли автобусну зупинку обстріляли двоє палестинських терористів. Внаслідок тяжких поранень у лікарні померло двоє літніх людей. 24-річна дівчина загинула на місці.

«Терористи прибули на місце події вранці на автомобілі, озброєні автоматом М-16 і пістолетом. Вони почали стріляти по цивільних, а потім були вбиті на місці», – повідомили в ізраїльській поліції.

Правоохоронці повідомили, що ліквідувати терористів вдалося двом військовослужбовцям та одному озброєному цивільному. За даними служби безпеки ШАБАК, вони є членами ХАМАС і раніше були увʼязнені за терористичну діяльність.

Зазначається, теракт відбувся одразу після того, як Ізраїль та ХАМАС досягли угоди щодо продовження режиму припинення вогню в Газі ще на один день. Нагадаємо, перемир’я розпочалося 24 листопада та триває вже шість днів. Режим припинення вогню дозволяє учасникам переговорів продовжити роботу над угодами щодо обміну заручників, утримуваних у Секторі Гази, на палестинських ув’язнених.