Трамп не підтримуватиме Україну у разі перемоги на виборах, – Орбан


Трамп не підтримуватиме Україну у разі перемоги на виборах, – Орбан

фото
AP

Дональд Трамп і Віктор Орбан зустрілися в США

За словами прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, план припинення війни від Дональда Трампа, про який екс-президент США неодноразово згадував, полягає в тому, що у разі перемоги на виборах він «не дасть жодної копійки на українсько-російську війну». Про це Орбан розповів в інтерв’ю угорському телебаченню після зустрічі Орбана з Трампом у США.

Орбан заявив, що сьогодні американський уряд, керівництво Європейського Союзу, а також лідери найбільших європейських держав є «провоєнними». Натомість, за його словами, Дональд Трамп, як і Угорщина, виступають за «мир».

Очільник угорського уряду каже, що Трамп у разі перемоги «не дасть ні копійки на війну».

«Якщо Америка не дасть грошей, самі європейці не зможуть профінансувати цю війну, і тоді війна закінчиться», – заявив Орбан.

Нагадаємо, 8 березня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зустрівся з майбутнім кандидатом на президентських виборах США Дональдом Трампом та попросив його повернути мир.

Нагадаємо, колишній американський президент Дональд Трамп стверджував, що зможе «врегулювати війну в Україні за 24 години». Трамп також заявляв, що Україні, можливо, доведеться поступитися деякими територіями Росії, щоб зупинити війну. Також він закликав республіканців голосувати проти законопроекту про допомогу Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *