США ввели нові санкції проти росіян: хто потрапив у список

США запровадили санкції проти Аліні Кабаєвої – російської ексгімнастки та ймовірної коханки Володимира Путіна. Вона також є головою ради директорів Національної Медіагрупи.

До американського списку санкцій потрапила також низка російських бізнесменів, підприємців та українських колаборантів, що співпрацюють з окупантами на тимчасово захоплених територіях.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Мінфіну США, пише ТСН.

Обмеження були запроваджені проти 13 фізичних осіб, 36 організацій та підприємств, а також двох яхт, пов’язаних із російськими олігархами.
Щодо бізнесменів, то у списку фігурують пов’язані з Кремлем Андрій Гур’єв, Андрій Мельниченко, Дмитро Пумянський, Віктор Рашніков, а також Олександр Пономаренко, який вважається одним зі співвласників “палацу Путіна”.

Санкції також запроваджені проти проросійського колаборанта Костянтина Іващенка, а також представників окупаційної “влади” в Херсонській області Володимира Сальдо, Сергія Єлісєєва, Кирила Стрємоусова.

Серед юридичних осіб під санкції від США потрапили інноваційний центр “Сколково”, Магнітогорський металургійний комбінат, Московський фізико-технологічний інститут та багато інших.


0