Через операторів спецлінії «102» до поліції Харківщини надійшло 924 повідомлення про правопорушення та події

Військові рф знову обстрілювали населені пункти Богодухівського, Харківського та Куп’янського районів. Працівники слідчо-оперативних груп задокументували наслідки обстрілів та відкрили кримінальні провадження, пов’язані з воєнними злочинами.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

В ході відпрацювання території працівники поліції викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 23 дорожньо-транспортні пригоди, загинула одна людина, 20 громадян отримали травми.

Правоохоронці склали 13 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 4 – за керування автомобілями у стані сп’яніння, 5 – за керування автомобілями без відповідних документів, 4 – за перевищення швидкості.

Про будь-які злочини або події можна цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном 0503022044 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *