Харківські поліцейські-кінологи відзначили професійне свято

               

2
квітня
 кінологічній службі в системі МВС виповнилося 30 років. З
нагоди свята працівники Харківського
кінологічного центру ГУНП в Харківській
отримали відомчі нагороди.


Підготовкою службових собак займаються поліцейські-кінологи. Вони щоденно тренують своїх чотирилапих підопічних у кінологічному центрі, який облаштований спеціальним дресирувальним майданчиком.

Службові собаки разом іншими службами поліції протидіють злочинності та допомагають громадянам.  В умовах сьогодення службові собаки несуть службу на блокпостах, виявляють вибухівку та наркотики, затримують злочинців, а також розшукують людей.

Начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко привітав поліцейських кінологічного центру з річницею створення підрозділу.

«Ваша робота корисна не тільки для поліції, ваша робота корисна для суспільства, для кожної людини, – зазначив начальник обласного главку поліції Харківщини. – В тому, що поліції довіряють, є і ваша заслуга».

З нагоди 30-ї річниці створення підрозділу та за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та вагомий внесок у забезпечення правопорядку і законності на території Харківської області генерал поліції 3 рангу Володимир Тимошко вручив поліцейським відомчі відзнаки.

Відділ
комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *