Харківські поліцейські викрили чоловіка, який займався розповсюдженням наркотиків

               

Зловмисник
розкладав «закладки» в Шевченківському
району міста Харкова. 

11 квітня під час патрулювання співробітники Харківського РУП №3 виявили чоловіка, який поводився підозріло. В результаті особистого огляду у нього виявили згорток з кристалічною речовиною білого кольору.

Правоохоронці встановили, що затриманий займався розповсюдженням наркотиків та вже розклав сім таких згортків по території району. Оперативники знайшли так звані «закладки» та вилучили речові докази, а саме наркотичні засоби. За висновком експертизи вилученою речовиною є наркотик , відомий під назвою «метадон». Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В ході подальшого слідства встановлено особу зловмисника. Ним виявився 44-річний місцевий житель. Він працював на Інтернет-крамницю з продажу наркотичних засобів «закладчиком».

Слідчі Харківського РУП №3 за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ
комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *