848 громадян зателефонували операторам спецлінії поліції «102» упродовж минулої доби

Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалася злочинів проти нацбезпеки, привласнення чужого майна, шахрайств. 

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 100 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушника вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 12 дорожньо-транспортних пригод, в яких дві особи загинули, ще 5 громадян отримали травми.

Правоохоронці склали 7 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 1 – за керування автомобілями у стані сп’яніння, 3 – за керування без відповідних документів, 3 – за перевищення швидкості.

Про будь-які злочини або події можна цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном 0503022044 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *