Слідчі Харківщини повідомили про підозру чоловіку, який обкрадав дачні будинки

Поліцейські зібрали докази щодо причетності зловмисника до скоєння трьох крадіжок. Чоловіка перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів на території району.

До поліції надходили заяви громадян про те, що в одному із садових товариств Новопокровської громади орудує крадій. Зловмисник забирав з будинків усе що міг винести, від алюмінієвих каструль й електроінструментів до побутових приладів та меблів.

В результаті проведення низки оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 42–річний мешканець міста Харкова, який вже побував за ґратами за майнові злочини. Чоловік передусім обкрадав приміщення, де тривалий час були відсутні господарі. Зазвичай орудував вночі та проникав до будинків шляхом пошкодження замків. Частину викраденого продав, решту вилучено та повернуто власникам.

Поліція встановила його причетність до трьох крадіжок.

Слідчі Чугуївського районного управління поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *