Харківським захисникам передали автомобілі та інше спецобладнання

Техніку військові отримають за співпраці благодійної організації «БФ «ПРАВОТА» з Харківською ОВА. Про це повідомив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

«Автомобілі вже чекають у відповідних військових підрозділах для виконання бойових завдань. Окрім транспортних засобів, захисники отримають квадрокоптери, системи автономного живлення та захисту від ворожих дронів, радіостанції. Все це обладнання допоможе посилити боєготовність наших підрозділів у боротьбі з окупантами», – сказав Євген Іванов.   

Голова правління БФ «ПРАВОТА» Ілля Бардін зазначив, що закупити автомобілі, чималу кількість девайсів та завезти спецобладнання з європейських країн вдалося завдяки підтримці Харківської ОВА.

«Надана сьогодні нашим захисникам допомога є невеликою частиною загальних результатів, але, прямо пов’язана зі співпрацею волонтерів та військової адміністрації. Всі ці девайси будуть розподілені серед військових підрозділів, запити яких наразі перебувають в командній роботі різних волонтерів, які об’єдналися в спільний проєкт вартістю 4 млн грн», – зауважив Ілля Бардін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *