Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 7 жовтня

Ворог продовжує завдавати ударів по цивільним об’єктам Харківської області.

Сьогодні о 00:03 ворог обстріляв Шевченківський район міста Харків. Внаслідок удару горіла хвойна підстилка, гілля та дерева на площі 1 Га.

О 03:35 у селищі Золочів Богодухівського району обстрілом БПЛА пошкоджено приватний цивільний автомобіль.

Близько 03:00 у селі Митрофанівка Куп’янського району внаслідок обстрілу постраждала 73-річна жінка.

Вчора о 23:37 у селищі Мала Данилівка Харківського району зафіксовано влучання ворожого боєприпасу у відкриту територію.

О 23:15 у селі Черкаська Лозова Харківського району пошкоджено 1 будинок та частково пошкоджено 2 будинки. Постраждали 50-річний чоловік, 51-річна жінка, 16-річний хлопець.

О 17:48 у селі Черкаські Тишки Харківського району внаслідок обстрілу горіла трава на площі 4 га.

О 17:11 у селі Черкаські Тишки Харківського району на території Липцівського лісництва горіла лісова підстилка та трава на пл 1,5 Га.

О 14:25 у селі івашки Богодухівського району внаслідок мінометного обстрілу пошкоджено приватний будинок, господарчі споруди та лінію електропередач.

О 13:47 у селищі Куп’янськ-Вузловий внаслідок обстрілу горів приватний будинок та господарча споруда.

О 13:25 у місті Куп’янськ внаслідок обстрілу горіла покрівля приватного будинку на площі 150 м.кв. Постраждав 54-річний чоловік.

Об 11:20 у селі Першотравневе Ізюмського району внаслідок влучання ворожого FPV-дрона в автівку загинув 57-річний чоловік.

Близько 08:30 у місті Куп’янськ внаслідок удару БПЛА постраждали чоловіки 40 та 68 років.

«Поблизу Стариці та Вовчанська на Харківському напрямку російські терористи п’ять разів штурмували позиції українських підрозділів. Орієнтовні втрати ворога на напрямку склали 58 окупантів вбитими та пораненими, знищено 14 артсистем, 33 БпЛА, десять одиниць автомобільної та три одиниці спеціальної техніки. Одинадцять разів ворог атакував наші укріплення на Куп’янському напрямку поблизу Кучерівки, Кругляківки, Вишневого та Новоосинового. На цей час боєзіткнення тривають у трьох локаціях», – сказав Олег Синєгубов. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *