Харківська область приєднається до платформи «Діалог влади та бізнесу»

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі ХОВА.

Ініціатива, створена за дорученням Володимира Зеленського, має на меті покращення економічного клімату, збільшення підприємств та робочих місць. Платформа «Діалог влади та бізнесу» в Харківській області стане комунікаційним майданчиком для обговорення актуальних питань роботи та підтримки бізнесу регіону.

«В межах роботи комунікаційного майданчика «Діалог влади та бізнесу», онлайн-зустрічі з підприємцями проводитимуться щотижня. Під час засідань підійматимуться нагальні проблеми та вноситимуться пропозиції щодо покращення умов підприємницької діяльності в області. Раз на три місяці відбуватиметься регіональний форму. Допомога бізнесу – надважлива складова для підтримки, посилення та відновлення економіки Харківщини», – зазначив Олег Синєгубов.

Платформа «Діалог влади та бізнесу» покликана забезпечувати оперативне реагування на місцеві запити та формування пропозицій для національного рівня, підтримуючи підприємців у складних умовах.

Перше онлайн-засідання комунікаційного майданчика «Діалог влади та бізнесу» в Харківській області відбудеться цієї п’ятниці, 18 жовтня. Долучитися до засідання можна заповнивши електронну анкету за посиланням.

Для отримання детальної інформації щодо участі в онлайн-засіданні звертайтесь до Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОВА за номером: +380977359844.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *