Харківська поліція запрошує харків’ян та гостей міста на свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

1 червня о 10:00 у Центральному парку культури та відпочинку ім. Максима Горького відбудеться ряд святкових заходів. Також будуть працювати локації поліції з майстер-класами для дітей, проводитимуться змагання, конкурси, тренінги.

Об 11:00 у парку відбудеться відкриття фестивалю «Вітаємо дитинство!», яке розпочнеться з параду учасників на чолі з колективом барабанщиків Народного шоу-театру «Діти майбутнього» при ГУНП в Харківській області. Після урочистостей на гостей чекає святковий концерт дитячих та юнацьких творчих колективів Харкова та області.

Крім того, на території парку буде розміщено кілька зон, де працівники поліції підготували для дітлахів чимало цікавинок – демонстрацію робототехніки по знешкодженню вибухівки та знайомство з професійним спорядженням вибухотехніка, знайомство зі спецзасобами, екіпіруванням працівників поліції. Також правоохоронці продемонструють прийоми самооборони, мистецтво лучників, презентуватимуть бойове мистецтво – карате, майстер-клас від Клубу традиційного карате «Фудокан». Працюватиме виставка зброї і автотранспорту поліцейських підрозділів, майстер-клас «10 правил безпечної поведінки», фотографування з патрульними та знайомство з їх екіпіровкою, Управління поліції охорони та спецпідрозділів ГУНП в Харківській області.

  

Відділ комунікації поліції Харківської області