У Дергачівській громаді завершують будівництво медичних амбулаторій

2 липня за дорученням голови Харківської ОДА Айни Тимчук її заступник Михайло Черняк ознайомився зі станом готовності цих об’єктів.

У селищі Руська Лозова та селі Великі Проходи на завершальному етапі будівництва перебувають будівлі амбулаторій загальної практики – сімейної медицини. Нагадаємо, що ці амбулаторії входять до переліку 30 закладів, які почали будувати у 2018 році й обіцяли завершити за рік, проте об’єкти так і не були добудовані.

Активні роботи із завершення будівництва сільських медзакладів розпочалися цього року завдяки ініціативі голови Харківської ОДА Айни Тимчук. Зокрема, з обласного бюджету були виділені кошти для завершення будівництва медамбулаторій.

Михайло Черняк перевірив стан готовності об’єктів. Він  наголосив на дотриманні підрядними організаціями термінів будівництва та необхідності забезпечення об’єктів меблями та медичним обладнанням.

Також заступник голови Харківської ОДА відвідав приймальне відділення Дергачівської центральної районної лікарні, яке було відремонтовано в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація