У Харківській ОДА обговорили підготовку Лозівського району до осінньо-зимового періоду

Захід пройшов 13 липня під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Харнама.

Чергове засідання обласного штабу з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період – 2021/2022 відбулось за участі представників профільних департаментів Харківської обласної державної адміністрації, представників штабу, голови районної держадміністрації та голів територіальних громад.

Під час зустрічі розглянули актуальні питання підготовки до осінньо-зимового періоду у Лозівському районі.

«Дуже важливо на належному рівні підготувати об’єкти охорони здоров’я, соціальної інфраструктури, шкільні та дошкільні навчальні заклади, а також заклади культури у районі», – зазначив Михайло Харнам.

Голова Лозівської районної державної адміністрації Володимир Ромах підкреслив, що на території району вже підготовлено 14 з 26 котелень, що становить 54% від плану.

«Готовність закладів охорони здоров’я району станом на сьогодні – у середньому 50%. Заклади освіти підготовлені на 52%, а готовність закладів культури – 45%», – розповів Володимир Ромах.

Засідання обласного штабу з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період – 2021/2022 відбуваються в два етапи. Протягом липня проводитиметься перший етап, на якому розглядають стан підготовки в районах і територіальних громадах, а у вересні планується підбити підсумки цієї роботи.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація