Немишлянський район: необережність під час паління ледь не коштувала життя людині

13 вересня о 13:08 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому 5-типоверховому будинку на вул. Рибалко, 8 у м. Харкові. Вона виникла у квартирі на 4-му поверсі.

На місце події прибув черговий караул 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС у складі 2-х відділень на автоцистернах. По прибуттю на місце виклику встановлено, що у квартирі горів диван та домашні речі на площі 0,5 кв.м. На той момент вогонь вже встигла загасити господарка квартири, яка вчасно потрапила додому. Вона ж і вивела свого 53-річного чоловіка із задимленого приміщення, який таки отримав опіки і згодом був госпіталізований до 4-ї міської лікарні.

За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало необережне поводження самого постраждалаого з вогнем під час паління.

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області нагадує, що необережне поводження з вогнем є чи найпоширенішою причиною загибелі людей на пожежах! Шановні мешканці Харкова та області! Пам’ятайте: лише дотримання вимог правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності допоможе вам уникнути лиха! Будьте відповідальними – відповідальність рятує життя!

 

ГУ ДСНС України у Харківській області