Поліцейські оперативно викрили рецидивіста у скоєнні крадіжки з автомобіля у Харкові

Чоловік проник до чужої автівки за допомогою електронного пристрою, яким сканував сигналізацію. Оперативники затримали його одразу після скоєння злочину.

11 жовтня близько 17:20 до Харківського РУП № 3 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про те, що біля будинку по в’їзду Трінклера невідомі проникли до транспортного засобу та скоїли крадіжку особистого майна.

За скоєння злочину працівники оперативно-пошукового відділу Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно з працівниками Харківського РУП № 3 з залученням Управління оперативної служби затримали 39-річного харків’янина,  раніше вже засудженого  за майнові злочини.

Під час особистого огляду у чоловіка вилучено пристрій для сканування.  

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Також проводяться заходи та слідчі дії, направлені на встановлення причетності затриманого до інших крадіжок з автомобілів у Харківській області та інших регіонах України.

Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Харківської області