Суд обрав запобіжний захід чоловікові, який скоїв вбивство з хуліганських мотивів у Харкові

За підозрою у скоєнні злочину затримано 31-річного харків’янина.

26 жовтня до чергової частини відділу поліції № 2 Харківського районного управління поліції № 2 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про те, що з продуктового ринку, розташованого біля станції метро «Олександра Масельського», до лікарні доставлено 47-річного чоловіка з черепно-мозковою травмою. Згодом постраждалий помер від отриманих травм, не приходячи до тями.

За скоєння злочину працівники поліції викрили 31-річного раніше не судимого мешканця Харкова. Чоловік визнав свою провину та розповів слідству, що з потерпілим знайомий не був, намір на вбивство виник у нього раптово. З хуліганських мотивів зловмисник вдарив постраждалого по голові, спричинивши тяжку травму.

Слідчім відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.7 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Відділ комунікації поліції Харківської області