Харківський район: рятувальники ліквідували пожежу на приватному підприємстві

09 листопада о 20:15 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на території приватного підприємства за адресою: Харківська область, Харківський район, село Руська Лозова, вул. Польова, 14 ж. Загоряння виникло в одноповерховій виробничо-складській будівлі.

До місця виклику негайно направили 5 підрозділів ДСНС. На момент їх прибуття стало відомо, що пожежа відбувається всередині виробничого приміщення, де на площі 20 кв.м. горіли 3 верстати та електричний щит. Загоряння намагались загасити робітники підприємства за допомогою вогнегасників, але через швидке заповнення приміщення небезпечними продуктами горіння, їм довелось негайно покинути його. На щастя всі робітники встигли вчасно евакуюватись, постраждалих немає.

У ліквідації пожежі були залучені 5 автоцистерн та біля 20 осіб особового складу ДСНС. З метою убезпечення рятувальників від негативного впливу токсичного диму, вони працювали в апаратах захисту органів дихання. О 21:08 відбулась локалізація пожежі, а о 21:55 – її повна ліквідація. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалось врятувати основну частину даної будівлі, а також сусідню.

Обставини пожежі та причина її виникнення наразі встановлюються.

 

ГУ ДСНС України у Харківській області

101121-1.jpeg101121-2.jpeg

101121-3.jpeg101121-4.jpeg