У Харківській ОДА пройшов семінар із комунікації для громадських активістів

Семінар-тренінг «Інформаційно-комунікаційна діяльність національно-культурних товариств» відбувся 11 листопада на платформі ZOOM.

Захід організувало управління внутрішньої політики Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації ХОДА.

Громадські активісти з різних міст Харківщини в онлайн-режимі навчались визначати основні канали комунікації зі своєю цільовою аудиторією, дізнались про інструменти створення «іміджевої упаковки» та комунікаційних повідомлень в інформаційній діяльності неурядових організацій.  

Тренери Наталя Вальтер-Буйнова і Олег Кулініч познайомили слухачів з основами управління іміджем громадських об’єднань та складання комунікаційної стратегії і контент-плану інформаційно-комунікаційної кампанії.

В семінарі взяли участь представники національних спільнот вірмен, греків, євреїв, ромів, росіян та структурних підрозділів обласної державної адміністрації.  

Навчання було організовано в межах виконання обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2021 – 2026 роки.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація