Місцеві пожежні команди в дії: в Ізюмському районі ліквідовано пожежу в житловому будинку барачного типу (ВІДЕО)

29 листопада о 16:15 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку барачного типу за адресою: Харківська область, Ізюмський район, с. П’ятигірське, вул. Вишнева, 7. У даному будинку розташовано 8 квартир, 5 з яких були не придатні для життя. Загоряння сталося в одній з таких квартир.

На місце пожежі виїжджали 3 відділення Служби порятунку та місцева пожежна команда с. Андріївка на автоцистернах. На момент прибуття вогнеборців горіли дерев’яні конструкції покрівлі та перекриття житлового будинку на площі 400 кв.м., а також внутрішні конструкції та домашні речі у квартирах. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося врятувати 2 житлові квартири.

О 18:10 пожежу локалізували. Проте, ще до 00:05 тривала ліквідація осередків горіння та розбирання зруйнованих конструкцій оселі.

Загиблих та постраждалих немає.

Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.

На даний час по всій країні створюється мережа підрозділів добровільної пожежної охорони, місцеві пожежні команди. Основним завданням яких є надання допомоги державним пожежно-рятувальним підрозділам та боротьба з пожежами в територіальних громадах.

 

ГУ ДСНС України у Харківській області

 

301121-1.jpeg301121-2.jpeg

301121-3.jpeg301121-4.jpeg