«Лозівські машини» відзначили свій ювілей на «Агро-2019»

«Лозівські машини» відзначили своє 20-річчя та 10 років дисковій бороні «Дукат». До свята компанія підготувала нові, сучасні агрегати.

До свого ювілею компанія представила одразу кілька новинок та осучаснених агрегатів – унікальний трейлер «Кельт ХХL», дискову борону «Дукат- 9», важку дискову борону «Дукат Голд-6» та глибокорозрихлювач «Франк-3». Їх показали на масштабній міжнародній виставці «Агро-2019» у Києві з 4 по 7 червня.

Обрати потрібні для господарства агрегати з’їхалися аграрії з різних куточків України. Запевнили, «Лозівські машини» добре знають, користуються ними. Подобається якість та надійність.

«Мы купили «Лозовских машин» «Дукат-6». Я доволен этой машиной. Она быстроходная, очень помогла нам в посевной. Если раньше с какими-то дисками мы ходили 7-8 километров. С вашими дисками 14 километров в час. На сегодняшний день, я думаю, что можно в два раза больше и быстрее закрыть площадь», – Андрій Ткаченко, генеральний директор ТОВ «Морівськ».

«Ми вже брали диски Дукат-5. Дуже довольні ними. Працює ісключительно. Одна людина обслуговує, не треба мазати його. Це новинка у нас, бо у нас уся техніка така, що потрібно її зранку до вечора обслуговувати, а цей прямо зацікавило . Молодці», – Володимир Войченко, голова фермерського господарства «Войченко».

На виставці вперше представили унікальний напівпричеп «Кельт ХХL». Цей трейлер обладнаний унікальною системою розвантаження, якої ще не має в Україні – стрічковим конвеєром.  «Кельт» може перевозити вантажі об’ємом до 43 кубічних метрів.

При цьому, він повністю адаптований для доріг України, розповів головний конструктор «Лозівських машин» Олексій Гриненко.

 «Это единственный, из представленных на рынке на сегодняшний день в Украине, прицеп, который полностью соответствует всем правилам дорожного движения, как по габаритам – у него габарит 2.55 в ширину, так и по нагрузке на ось.  Нагрузка на сдвоенную ось – 16 тон, как прописано в правилах… То есть машина полностью соответствует всем правилам дорожного движения », – Олексій Гриненко, головний конструктор «Лозівських машин».

Представили на виставці також цьогорічних ювілярів – лінійку дискових борон «Дукат», їм виповнюється  10 років. Вперше «Дукат» показали саме на «Агро -2009». За цей час «Лозівські машини» вже створили більше 10 модифікацій дискової борони з шириною захвату від 2.5 до 16 метрів. На цьогорічній виставці показали випробуваний у різних областях України «Дукат Голд-6» та лідера сезону – «Дукат» з шириною захвата 9 метрів.

У цьому агрегаті втілили сучасний дизайн та зробили його максимально захищеним від випадкових несправностей.

 «Здесь гидравлика  переосмыслена таким образом, что  даже случайно машину поломать нельзя никак. То есть человек будет хотеть что-то сделать не так – гидроклапана там, это все будет отсекать и не дадут ему возможности это сделать. Все управления, спереди опорные колес – это откидные пластины, хоть по центру, хоть сбоку. Сзади – это  переставляемые пальцы, то есть вы ограничили и сколько  Вам надо ставите», – Олексій Гриненко, головний конструктор «Лозівських машин».

Ще одна новинка виставки – трьохметровий семилаповий розпушувач «Франк-3». Його, які і усі агрегати «Лозівських машин», показали на виставці вже у новому дизайні та зробили ще більш надійним і практичним.  Вже найближчим часом «Лозівські машини» представлять  ще кілька новинок. Серед них – багатофункціональний культиватор «Флорін». Новинку планують  показати аграріям на Дні поля у липні, поділився президент «Лозівських машин» Роман Гіршфельд.

«Мы презентуем полевой культиватор «Флорин-8».Это будет еще более мощный культиватор для работы и в стерне, то есть, чтобы не забивался, у него будут турбо-диски, рубильный каток спереди, то есть он абсолютно не будет забиваться, может работать в стерне, делать предпосев. Он – более универсальный, чем  наш «Червонец», – Роман Гіршфельд, президент «Лозівських машин».

«Лозівські машини» продовжують підкорювати міжнародні ринки – зараз крім країн Європи, працюють з Англією, Ірландією та Канадою. Свої агрегати компанія поставляє  у більше ніж 25 країн світу, поділився Роман Гіршфельд. Українську техніку продовжать демонструвати на міжнародних виставках – найближчі у Великобританії та Німеччині.

 «Мы учавствуем , как и обычно, последние много лет, на основных мировых выставках – в Канаде участвуем – более 12  мероприятий и на всех ключевых демопоказах, демотурах. Но особенно, я хотел отметить наше участие в Великобритании. Мы были первопроходцами от Украины на выставке «Лама» в Бирмингеме. И вот сейчас, на следующей неделе, будем гордо представлять Украину на выставке в Линкольншире », – Роман Гіршфельд, президент «Лозівських машин».