Всеукраїнський правовий диктант у Харкові

Всеукраїнський правовий диктант у Харкові

Головне територіальне управління юстиції у Харківській області за сприянням Експертної юридичної служби та Міністерства юстиції України запрошує прийняти участь у «Всеукраїнському правовому диктанті», який одночасно буде проходити в 23-х областях України. Проект підтримують такі міста, як Київ, Львів, Одеса, Вінниця, Маріуполь, Рівне, Чернігів, Тернопіль, Житомир та інші.

«Всеукраїнський правовий диктант» – унікальний проект, призначення якого дослідити рівень правової грамотності громадян України, які представляють різні вікові групи, а також показати суспільству, що власна правова безпорадність є вельми небезпечною та має наслідком серйозні фінансові та моральні витрати.

Даний Проект надасть можливість кожному, хто бажає прийняти у ньому участь, пройти тестування з правових питань та дізнатися рівень своїх правових знань у різноманітних галузях права, що регулюють правовідносини у сфері безпеки, фінансів, здоров’я, особистій та соціальній сферах.

Захід відбудеться 26 квітня 2018 року з 11-00 до 14-00 на базі Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.

Проект підтримують такі громадські діячі, як Ахтем Сеітаблаєв та Андрій Куликов.

“Правові диктанти, з одного боку, є зрізом правових знань суспільства, з іншого – важливою складовою підвищення правової культури, без якої неможливі позитивні зміни в нашій країні”, – Ахтем Сеітаблаєв, Генеральний директор ДП “Кримський дім”.

Більш детальну інформацію про «Всеукраїнський правовий диктант» можна дізнатися за посиланням www.vpd.in.ua, за яким вже відкрита реєстрація для проходження правового диктанту.