У Лозовій молодик обікрав бабусю заради Дня народження +vd

 

Жертвою стала хвора сусідка. За вкрадені 10 тисяч гривень хлопець хотів відсвяткувати власний День народження.

Замість подарунка на іменини – ґрати. Правоохоронці затримали молодика, який 26 січня обікрав самотню жінку. Жертвою стала сусідка бабусі хлопця. До злочину молодик ретельно готувався. За вкрадені гроші хотів відсвяткувати власний День народження.

Хлопець планував свій злочин разом з коханою. Йому – 21 рік, їй -24. Обидва з цілком пристойних родин. Поживитися молоді люди вирішили у хворої сусідки. Жінка була майже прикута до ліжка, тому не могла чинити крадіям опір. Хлопець знав, що у бабусі є гроші. Жінка відкладала їх на чорний день.

Хвору сусідку доглядала бабуся хлопця. В неї молодик і поцупив ключі. Вночі прийшов до жертви за грошима. Жінка почула зловмисника та почала кричати. Боячись розголосу, хлопець заклеїв жертві рот скотчем та кілька разів вдарив її. Бабуся більше не опиралася.

Невдовзі зловмисник знайшов, що шукав. Гроші — 10 тис.грн. — були у сусідній кімнаті у шафі. Вони лежали у банці.

Здоров’ю жінки зараз ніщо не загрожує. Вкрадене знайшли у коханої зловмисника. У ялинковій іграшці була половина суми. Інше пара витратила на продукти та одяг для дівчини.

Зараз хлопця тримають під вартою. Йому загрожує до 12 років ув’язнення. Доля коханої поки під питанням. Дівчина самотужки виховує дитину.

Анна Скрипник

 

{flv}10_02_2012_obikrav babysy{/flv}