Лозівських лінійників працювати по-європейському вчив генерал-майор +vd

До Лозової приїжджав начальник управління МВС на Південній залізниці Андрій Мельниченко.

8 лютого до Лозової приїжджав начальник управління МВС на Південній залізниці Андрій Мельниченко. Він зустрівся з особовим складом відділу і нагадав колегам, що головне в їхній роботі – повага до людей. З цього приводу цитував навіть Біблію.
Андрій Мельниченко розказав, як покращити імідж лінійників. Працівникам патрульно-постової служби слід бути охайнішими та ввічливішими. Слідчим – активнішими у розкритті злочинів. А працівникам кримінального розшуку — терпимішими до підозрюваних.
Генерал-майор наголосив, що тортури – це діяння 1937 року, їх немає і бути не повинно. З цього приводу начальник управління навіть цитував навіть Біблію. Казав, що працівники карного розшуку виконують усі заповіді Господні: борються з вбивствами, зґвалтуванням та крадіжками.
Особливу увагу Андрій Мельниченко попросив приділити дітям, яких затримують. Відтепер вони перебуватимуть не у камері, а у спеціальній кімнаті на вокзалі. Там будуть іграшки та комп’ютери. З дітьми працюватимуть психологи, медики і правоохоронці.
Для комфорту затриманих та до чемпіонату Євро-2012 у відділі відремонтували камери тимчасового тримання. Незабаром у відділі з’явиться і нова техніка: два автомобілі.

 

Генерал-майор попередив, що через місяць соціологи проведуть у Лозовій спеціальне опитування. У людей спитають,  як до них ставляться лінійники та чи ефективно ті борються зі злочинністю.

Наприкінці зустрічі Андрій Мельниченко заговорив і про стимули роботи міліціянтів – премії та нове житло. Останнє проситимуть у керівників міста.

Анна Скрипник

 

{flv}10_02_2012_liniyna miliciya{/flv}