Лозовою прокотилася серія крадіжок +vd

На початку лютого одразу 5 об’єктів постраждали від рук злочинців. Усі постраждалі приміщення не охоронялися.

Лозовою прокотилася серія крадіжок. Аптека, два магазини, пошта і кафе. Ці об’єкти стали жертвами серії нічних крадіжок, яка сталася у першій половині лютого. Крадіїв міліція ще шукає.

 

Заробіток злочинців виявився скромним: на пошті вони лише пошкодили двері, з аптеки винесли 540 гривень, з одного магазину — 3 тисячі, з іншого — лише спиртне.

У міліції повідомили: обкрадені об’єкти не охоронялися і не були обладнані сигналізацією. А з ролетами, ґратами і металопластиковими вікнами злочинці впоралися легко.

Найвірогідніше, серійні крадіжки скоєні кількома особами. Це припущення з’явилося після того, як  крадії натрапили на приміщення під охороною. На місце патрульна група прибула через 1 хвилину 23 секунди — і нікого вже не заскочили. Побачили лише пошкоджений замок. Начальник пункту централізованого спостереження Лозівського відділення Держслужби охорони Сергій Миронов говорить, що таке можливо, якщо хтось окремо спостерігав за під’їзними шляхами.

Міліція закликає керівників підприємств відповідальніше ставитися до охорони своїх приміщень. А лозівчан правоохоронці просять поділитися інформацією, якщо хтось щось знає про скоєні крадіжки. Телефони міськвідділу міліції — 102, 2-27-13, 2-67-00.

Валерія Гецко

 

{flv}24_02_2012_kradigku{/flv}