Лозівчанин став кращим репером фестивалю «RAP-STAR 2012» +vd

Хлопець переміг на Всеукраїнському фестивалі «RAP-STAR 2012». Це 4 змагання з моменту їх започаткування у Лозовій.

 

У фестивалі сперечалися за звання кращого репера таланти з різних куточків України. Цьогоріч – це Полтава, Дніпропетровськ, Харків, Херсон та Лозова. Підсумком конкурсу став гала-концерт. Він проходив 24 березня у міському Палаці культури.

Для реперів, які вийшли на сцену, змагання позаду. Вони зібралися, аби просто відпочити і порадувати глядачів своїми композиціями. Цьогорічним особливим гостем – хедлайнером гала-концерту — став хіп-хопер з Харкова зі сценічним псевдонімом «Мозг».

Як риби у воді почувають себе на сцені лозівські репери Павло Мірошник та Дмитро Шкребець. У фестивалі вони вибороли перше і друге місця відповідно. Переможець отримав можливість записати диск. Він розповідає: захопився репом ще у дитинстві, коли прослухав касету з піснями Децла.

Аншлагу гала-концерт не забезпечив. Тут зібралися, в основному, знайомі виконавців. Хлопці і дівчата прийшли і приїхали підтримати своїх друзів.

Не дивлячись на те, що реп — молодіжний стиль музики, у залі було кілька глядачів старшого покоління. Жінка на імя Любов прийшла подивитись на молодь, дізнатися чим вона живе і як розважається.

Фестиваль «RAP-STAR» народився 4 роки тому у Лозовій. Ініціатори — брати Власови. Один з них, Віталій, розповідає: спочатку вони хотіли провести шоу талантів. Але на нього записалися одні репери. На той час виконавців хіп-хопу не пускали на сцену, а фестиваль дав їм можливість показати себе. Згодом конкурс став масштабним, його назвали всеукраїнським. У ньому почали брати участь репери з різних міст.

Наступного року відбудеться ювілейний, п’ятий фестиваль «RAP-STAR». Його організатори планують звернутися до лозівської влади і влаштувати масштабне видовище.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}x2cJY2P-T3s{/youtube}