У зональних змаганнях юних пожежних і рятівників перемогли лозівчани +vd

 

Кращі знавці пожежно-рятувальної справи з 9 міст та селищ області змагалися за перемогу близько 3 годин.

Змагання проходили у першій школі. О 9 ранку на подвір’ї вже стояли шкільні автобуси. На них приїхали команди-переможці міських та районних етапів змагань.

У складі журі – лише харків’яни-МНСівці. Вони оцінювали вміння дітей правильно поводитися у надзвичайній ситуації, а також яскравість образу, вдалий творчий задум та театральну майстерність.

Останнім приємно здивували юні рятівники Красноградського району. Вони показали глядачам та журі цілу лялькову виставу. Це інтерпретація відомого фільму «Володар кілець» на тему пожежної безпеки.

Агітбригада першої школи, яка зайняла перше місце у міських змаганнях, після виступу емоцій не стримує. «Ми хочемо виграти на обласних змаганнях та поїхати на Всеукраїнські до Одеси», – ділиться планами на майбутнє лозівська команда.

Після останнього виступу члени журі оголосили результати змагань. Третє місце отримала команда юних пожежних та рятівників Катеринівки. За крок до перемоги зупинилася агітбригада з Первомайського. Перше місце у зональних змаганнях  отримала Лозова. Наша команда разом з агітбригадою Первомайського поїде на обласний етап змагань до Харкова, щоб спробувати втілити свою мрію – поїхати на фестиваль дружин юних пожежних-рятівників до Одеси.

Олена Коваленко

 

{youtube}-6svWQ5t2gk{/youtube}