Лозівська влада підписала договір соцпартнерства з ТОВ “Кредо” +vd

“Кредо” стала третім учасником програми соцпартнерства після ЛКМЗ та підприємства “Укрспецвагон”.

Договір соціального партнерства з лозівською міською владою підписала компанія “Кредо”. 11 квітня вона стала третім учасником програми соцпартнерства після Лозівського ковальсько-механічного заводу та підприємства “Укрспецвагон”.

 

Підписання договору соцпартнерства відбувається на території торговельного підприємства “Кредо”. Лозівський мер Сергій Степанов тут як вдома — він заснував цю компанію 20 років тому. Сьогодні вона дає роботу двом сотням чоловік і платить у міський бюджет півмільйона гривень податків на рік.

Договір соціального партнерства підписують одразу два Степанови — товариством “Кредо” керує син мера, Степан Степанов. Підписання скріплюють родинними обіймами.

Протягом місяця сторони планують укласти додаткову угоду до цього договору. У ній конкретно пропишуть, що саме робитиме “Кредо” для міста.

За словами гендиректора “Кредо” Степана Степанова, соціальне партнерство з містом для його підприємства – це визнання і піар. Але більше отримають її працівники — чисте і красиве місто.

Як повідомив мер, у найближчих планах міської влади – підписання договорів соцпартнерства з трьома ринками Лозової, підприємствами Південної залізниці та пасажирським перевізником.

Валерія Гецко

 

{youtube}-7_FrRNQxnw{/youtube}