У Лозовій автошоу на картодромі проведуть за новими правилами +vd

Швидкісне маневрування об’єднають з фігурним водінням заради видовищності. Перегони призначені на 13 травня.

Швидкісне маневрування на автомобілях об’єднають з фігурним водінням заради видовищності. Молодіжний комітет “Лозова — Харків — Карт” готує 4 традиційні змагання серед автолюбителів. Вони проходитимуть 13 травня на лозівському картодромі. Головний приз — Кубок міського голови. Щоб отримати його, автолюбителям доведеться показати набагато більше майстерності, ніж у попередніх етапах, стверджують організатори.

Новий етап змагань зі швидкісного маневрування серед любителів на автомобілях буде присвячений Дню Перемоги. У нього додають нові елементи з фігурного водіння. Однакових заїздів більше не буде.

Нові етапи — це змагання з тих навичок, які кожен водій отримує під час навчання в автошколі, говорить один з організаторів Віктор Тітов. Єдина складність — виконати завдання “чистіше” і швидше за інших.

Рівень учасників і всього автошоу підвищується, радіють організатори. Заради перемоги автолюбителі постійно приїжджають на картодром і тренуються. Однак тим, хто ще не брав участь у подібних змаганнях, боятися не варто — у попередніх етапах новачки теж забирали призи.

Організатори  очікують, що у змаганнях візьмуть участь близько 20 автолюбителів. Заявки на участь можна подати до 5 травня безпосередньо організаторам  за телефонами 050 602 69 84 та 099 48 00 357, а також у міський спорткомітет.

Валерія Гецко

 

 

{youtube}YcpjnjGBIxE{/youtube}