Затримали злодіїв, що пограбували лозівську ювелірку +vd

Міліція знайшла злодіїв, які 13 березня здійснили розбійний напад на ювелірний магазин у Лозовій.

 

Міліція знайшла злодіїв, які 13 березня здійснили розбійний напад на ювелірний магазин у Лозовій. Злочинцями виявилися безробітні мешканці Сумщини. Одному 35, другому 21 рік. Молодиків затримали у Харкові, де вони намагалися збути награбоване. Пограбування ювелірного магазину чоловіки спланували заздалегідь. Ідея прийшла молодшому учаснику кримінального дуету. Для нападу обрали ту ювелірку, де не було фізичної охорони.

Чоловіки приїхали напередодні пограбування. Побачили, що магазин відчинила молода жінка. Першим в якості покупця зайшов 35-річний злочинець. Став розпитувати про товар. Через хвилину зайшов другий. Він різко наблизився до продавчині, схопив її за шию і почав погрожувати ножем. Подільник у цей час забирав золоті вироби.

Дівчина-продавчиня почала кричати, що зараз приїде міліція, і грабіжники вискочили з магазину. Пробігли через ринок, взяли таксі та доїхали до залізничного вокзалу у Панютине, де сіли у швидкісний потяг до Харкова. Але доїхали лише до Первомайського. У ломбарді здали двоє сережок, отримали тисячу гривень. Інші вироби здавали вже у харківських ломбардах, куди дістались на таксі.

Окрім пограбування ювелірки у Лозовій, затримані скоїли ще й розбійний напад та викрадення автомобіля у Харкові.

Інна Воробйова

 

{youtube}mkXxAErqwoY{/youtube}