Лозівська влада виступатиме за те, щоб всю медицину Лозівщини передали місту

За словами мера, створення єдиного медпростору на базі міської медицини — питання не амбіцій, а якісного обслуговування.

 

Створення єдиного медичного простору на Лозівщині заплановано на 2013 рік. Таким чином відбудеться об’єднання районної і міської медицини.

Лозівський міський голова Сергій Степанов в інтерв’ю телеканалу “Сігма” повідомив, що керівництво Лозової ініціюватиме передачу усієї медицини Лозівщини місту.

“Ми з такою ініціативою вже зверталися. Звісно, це питання, яке потребує консультацій, питання, яке потребує дуже зваженого підходу. Ми готові. Я думаю, що наші колеги теж будуть до цього готові. Причому розмова зовсім не йде про амбіції, розмова йде про те, що жителі Лозової і Лозівського району повинні отримати якісне медичне обслуговування”, – сказав Сергій Степанов.

Двома тижнями раніше обговорювати створення єдиного медичного простору на Лозівщині приїжджав заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма. Він висловив думку, що краще з об’єднаною медициною впорається район — у нього є досвід роботи з розгалуженою системою обслуговування сільського населення.

Валерія Гецко

 

{youtube}hCe7k0K2n7o{/youtube}