У Лозівському районі провели конференцію фонду «Патріоти» +vd

 

У Лозівському районі 23 червня на конференції обрали найвищий районний орган фонду «Патріоти» – опікунську раду.

Завдання опікунської ради і всього фонду «Патріоти», як було сказано на конференції, – вирішувати ті проблеми, які не може сьогодні охопити місцевий та державний бюджет. На сходах, що відбулися у Лозівському районі, назвали 139 проблемних питань. Їх можна поділити на 3 напрямки – це освіта, медицина та особисті і колективні проблеми мешканців сіл та селищ району.

Люди вірять, що допомога від благодійного фонду «Патріоти» буде дієвою, адже у 2002-2006 роках фонд, тоді під назвою «Патріот», у Лозівському та ще 4 районах округа вже працював і зарекомендував себе з найкращого боку. Тоді, як і зараз, він був створений за ініціативи керівника Української промислово-енергетичної компанії Анатолія Гіршфельда.

На конференції з довірених осіб обрали районну опікунську раду фонду. В її склад увійшло 7 чоловік. Рада щомісяця розподілятиме кошти фонду на ті потреби, які були названі на сходах у селах та селищах Лозівщини. Фінансування почнеться після того, як 21 червня пройде окружний з’їзд «Патріотів» і буде визначений бюджет фонду.

Інна Воробйова

 

{youtube}4jY1GXCDDkc{/youtube}